Pesujääkide ladestumine pindadele

Meie esimeses postituses räägime lühidalt tüüpilisest probleemist, mida tuleb ette väga tihti. Nimelt saavad auto pindadele (laki- ja värvipind, klaasipinnad) peale kuivada karedast veest tulenevad lubjajäljed (nagu ka kodustes tingimustes katlakivi). Lisaks sellele ka erinevate pesuainete jäägid koos veega. Enamasti juhtub see autosid kodus ise pestes, või ka “mündipesulates” kus ei loputada piisavalt korralikult pesuaineid maha, ei kasutata viimaseks loputamiseks filtreeritud vett. Kuna tihti ei ole võimalik autot peale pesu kuivatada, siis ongi tulemus käes (või ei tulda lihtsalt selle peale).

Selline tegevus võib hiljem väga halvasti kätte maksta ning mõnel juhul on neid jälgi laki seest raske kätte saada isegi poleerimise teel. Loomulikult tuleks selliseid tegevusi vältida, kuid paramatult juhtub kõike, ning selleks puhuks on olemas spetsiaalne toode.

Kõik “water spot remover” tooted ei ole kindlasti võrdse effektiivsusega, ning lisaks on paljud tooted sellised mida soovitatakse kasutada vaid auto klaaspindadel. Antud toode (3D ERASER Gel) sobib kasutamiseks kõigil välispindadel ning tänu oma happelisele geel-koostisele, saab ta maha voolamata setet lagundada.

Võtame näitena ühe üsna uue auto, mida on eeldusel soojade ilmadega tihti iseteenindus pesulas loputamas käidud (loputamas, kuna selle tegevuse kohta ei saa kuidagi õelda autopesu). Peale pesu ja kuivatamist nägi enamus auto kerepindu välja selline nagu alloleval pildil. Kõige hullem oli seis nende osadega, kuhu päike oli otseselt peale paistnud ja kõik kiirelt kinni kuivatanud.

Järgmisel pildil on pinda töödeldud käsitsi 3D ERASER Water Spot Remover geeliga. Antud auto puhul sellest õnneks juba piisas kuid vajadusel võib toodet kasutada ka pehmema poleerimispadjaga poleerides. Kõige olulisem on lasta toodet MITTE ÄRA KUIVADA ning aine jääk peale tööd korralikult eemaldada. Nii nagu reeglina enamiku autopesu ainete kasutamisel. Tööta vajadusel väiksem ala korraga.

Isegi sellisel juhul, kui käsitsi töötlemisest piisab, võib töö olla üsna aeganõudev ning teenusena teha lastes kalliks maksma minna. Nagu alguses mainitud, ei pruugi sellisest toimingust ja vahendist piisata, ning peab lakipinnale korraliku poleerimise teostama, et kõik sisse sööbinud jäljed kaotada.

Imelisi aineid ei ole olemas, kuid effektiivseid aga küll 🙂

ENNE
PÄRAST

Sinu parema kogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.